pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Pvp Kurulum
  4. Metin2 Pvp Serverlerde Aranması Gereken Özellikler
Yayınlanma Tarihi:

Metin2 Pvp Serverlerde Aranması Gereken Özellikler

Metin2 dünyanın en çok oynanan internet tabanlı rol yapma oyunlarından birisidir. Günümüzün bu en popüler internet tabanlı oyunu Metin2 nin daha iyi bir oynanışa sahip olması açısından hizmet veren pvp serverler bulunuyor. Teknik özellikleriyle kullanıcılara hiçbir sorun yaşatmayacak pvp serverlerde Metin2 yi çok daha özel ve çok daha kaliteli bir şekilde oynayabilmek mümkün oluyor. Ancak seçilecek pvp serverlerin kesinlikle bulundurması gereken teknik özelliklere sahip olması iyi bir oyun deneyimi açısından çok önemli olduğundan kesinlikle iyi bir araştırma yapmadan yoğun emek harcanacak karakterin oluşturulacağı pvp serverin seçilmemesi gerekmektedir.

İyi bir pvp serverin belirlenmesinde yoğun aktif oyuncu sayısı doğru tahminlerin yapılmasında oldukça önemli etkiye sahiptir. Çünkü Metin2 pvp serverinde ne kadar çok aktif oyuncu bulunuyorsa, o serverin üzerinde bulundurulması gereken teknik özelliklere sahip olduğunun göstergesidir. Metin2 de her oyuncu karakterinin gelişimi için çok uzun zamanlarını yoğun şekilde emek harcayarak geçirir. Bu yüzden emeğinin boşa gideceğini öngördüğü bir pvp server üzerinde asla yer almaz. Bu madde de pvp serverlerin seçiminde kullanıcı yoğunluğuna bakılması seçimlerde daha fazla iyi seçim olasılığını arttırıyor. Pvp serverlerinde Metin2 Türkiye sunucularında bulunan açıkların bulunmaması da gerekmektedir.

Metin2 Türkiye sunucularında her oyuncunun en çok şikayet ettikleri konuların başında gelen Worldport açık olmaması, uyku modu, Dc ve Lag gibi açıkların oyun içi dezavantajlar yaratmasından pvp serverlerde kesinlikle bulunmaması gerekir. İkincil olarak ise Metin2 söz konusu olduğunda internet ön plana çıktığından sunucunun internet bağlantısının çok daha yüksek hızda olması gerekir. Binlerce Metin2 oyuncusunu aynı anda stabil internet hızıyla karşılayabilmesi Metin2 pvp serverler için kalitenin en önemli göstergelerindendir. Pvp sunucularında güvenlikte çok önemlidir. İnternetin yaygınlaştığı bugünlerde çok sık gerçekleştirilen DDOS saldırılarına karşı özel güvenlik önlemlerine sahip olması ve buna ek olarak diğer tip sanal saldırılara karşı güncel Firewalla sahip olması pvp serverde oyunun stabilliğini ve güvenirliliğini koruyabilmesi açısından çok önemli bir seçim kriteridir. Metin2 için geliştirilen pvp serverlerde bulunan kolay, orta ve zor olmak üzere 3 farklı zorluk derecesiyle de oyun alışkanlıklarınıza göre uygun olan bir serverde oyun oynayabilme şansından faydalanabilirsiniz.


Bir önceki yazımız olan Metin2 Oyununu Pvp Serverde Oynamanın Artıları başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 Pvp Başlangıç Ayarları
» Metin2 Yaratıklardan Düşecek İtemleri Ayarlama
» Metin2 Pvp Hex Editör Anlatımı
» Metin2 40K Files Önemli Açıklama
» Metin2 Pvp Pong Bulma / Düzenleme / Gizleme