pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Genel
  4. Metin2 Oyununu Pvp Serverde Oynamanın Artıları
Yayınlanma Tarihi:

Metin2yi Pvp Serverde Oynamanın Artıları

İnternet tabanlı rol yapma oyunları arasında her zaman en fazla ilgiyi gören Metin2’nin daha renkli ve daha iyi oynanabilmesi için hizmet veren pvp serverleri bulunuyor. Metin2 için özel olarak hazırlanan bu pvp serverler üzerinde bulundurulması gereken önemli teknik özellikler bulunuyor ki bu özellikler iyi ve kaliteli bir oyun deneyimi açısından çok önemlidir. İnternet tabanlı bir oyun olması Metin2’ye hazırlanan özel pvp serverın kesinlikle internet omurgasına normalden kat ve kat hızlı bağlanabilecek teknik donanıma sahip olması gerekir. Oyun içi sorunlarla oyun kalitesini bozmadan ve son derece keyifli bir oyun deneyimi için pvp server seçimlerinde alternatifler arasında iyi analiz yapmak gerekliliği bulunuyor.

Pvp Serverde Hız ve Güvenliğin Önemi

İyi bir pvp server için değerlendirmeye alınabilecek pek çok faktör vardır. Ancak güvenlik ve hız kaliteli bir oyun deneyimi için Metin2 pvp serverler açısından en olmazsa olmaz özelliklerdendir. İyi ve sorunsuz bir Metin2 deneyimi için pvp serverın internet omurgasına hızla bağlanabilecek ve en yüksek aktif kullanıcı sayısına dahi ulaştığında en ufak donma ve aksama yaşatmayacak teknik altyapıya sahip olması gerekir. Aksi halde anlık faaliyetlerin bulunduğu pvp serverde oyuncunun dezavantaj durumunda kalmasına yol açabilir ki bu da emeğinin boş yere harcanmasına yol açar. Bu soruna yol açabilecek ikinci bir etken ise kesinlikle güvenliktir.

DDOS saldırıları başta olmak üzere tüm fonksiyonel sanal sunucu saldırılarına karşı kaliteli ve güncel bir Firewall’a sahip olan bir Metin2 pvp sunucusu için aranması gereken en önemli özelliklerdendir. Sunucunun çökmesine, karakter bilgilerinin çalınmasına gibi son derece ciddi sonuçlara yol açabilecek bu saldırılara karşı iyi bir güvenlik önlemine sahip olan pvp serverın tercih edilmesi iyi ve sorunsuz bir oyun deneyimi açısından çok önemlidir.

Pvp Serverlerde Açık Önlemleri

Metin2 TR sunucularında oyuncuların en çok şikayet ettiği Dc,Lag, uyku modu ve Worldport kapalı olması gibi açıklıkların pvp serverlerde asla bulunmaması da pvp serverlere son zamanlarda artan ilginin en somut nedenleri arasında yer alır.


Bir önceki yazımız olan Metin2 40K Files Önemli Açıklama başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 ve Uzun Bir Hikaye
» Oyun Zorluğu
» Bir Metin2 Serverın Kalitesini Anlama
» Metin2 - İlk Bakış, İlk İzlenim
» Pvp Serverların Normallerinden Farkı