pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Pvp Kurulum
  4. Metin2 40K Files Önemli Açıklama
Yayınlanma Tarihi:

Metin2 Server Filesların hızla çoğalması nedeniyle metin2 pvp serverler çok hızlı bir şekilde artmaktadır. Bu da, piyasada bulunan neredeyse tüm pvp serverlerin iplerinin başkalarının elinde olduğunu göstermektedir. 2016 senesinin en popüler files tipi birçok oyun tarafından kullanılan 40k files tipi serverdir. Server sahipleri server kurmadan önce bir files arayışına giriyor ve özelliklerini beğendiği ilk 40 k filesı indirmeye başlıyor. Ancak profesyonel bir girişimci için bu asla yapılmayacak bir hatadır.

Source Dosyası Olmadan Olmaz!

2016 senesine kadar source kelimesi aslında hiç geçmedi bile. Çünkü server fileslar içerisinde hep şifreliydi ve kurulan tüm metin2 pvp serverler genelde sourcesine erişilemez şekildeydi. Bu yüzden biz de diff atma gibi programları geliştirerek game dosyasını açamadan oyun özelliklerinde oynama yapabiliyor ve günlük hayatımıza devam ediyorduk. Ancak 2016'da popüler olan ve herkesi derinden etkileyen 40k tipi metin2 server dosyaları, ilk kez olarak Metin2'nin şirketi tarafından Source'si yani açık kaynak koduyla birlikte paylaşıldı. Türkiye'de bulmak için şuan ücret harcamalısınız ancak yabancı forumlarda ücretsiz ulaşabilmek te mümkün.

Başlığımızda vurguladığımız source dosyası yani kaynak kodları olmadan olmaz cümlemize de açıklık getirelim. Sourcesiz yani kaynak kodsuz filesa paylaşan kişi tarafından her türlü açık eklenmiş olabilir. Bir oyun düşünün ve oyunun a'dan z'ye her şeyinin bu kodlarla ilgili olduğunu tahayyül edin. Paylaşan kişinin filesları hayır işlemek amacıyla paylaşacak kadar iyi niyetli olduğunu düşünüyorsanız sorun yok ancak, paylaşımı yapan kişi dilediği zaman oyununuzdan item elde edebilecek veya oyununuzu kapatabilecek bir açık bıraktığını ve sizi tehtid ettiğini düşünün. Az önce dedim ya, ipler başka kişinin elinde olduğu zaman hiçbir şekilde büyüyemezsiniz. Her nasıl ki hosting ve sunucunun size ait olması gerekiyorsa, metin2 pvp serverin de tamamiyle size ait olması ve her şeyine hakim olmanız gerekmektedir. Bu yüzden her paylaşılan filesı indirmeyiniz. Source koduyla veriliyorsa alıp satışını bile yapabilirsiniz. Çünkü günümüzde Türkiye forumlarında nhiçbir şekilde sourceli 40k metin2 pvp server files kolaylıkla bulunmamaktadır.


Bir önceki yazımız olan Metin2 Serverinize Oyuncu Toplamak başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 Pvp Npc Sabitleme
» Metin2 Game Sourcesi Açma / Düzenleme / Kapatma
» Metin2 Serverinizde Küfür ve Reklam Engelleme
» Metin2 Pvp Pack Gömme / Açma / Sıkıştırma
» İtem Dönüşümü Oluşturma