Silkroad Mbot 0 Sorunu Resimli Anlatım İçeriği

 
 
 

Genellikle silkroad pvp serverler'de kullanılan mbot otomatik kasma scriptini açtığınızda açıklama ve tüm yazıların 0 olarak görünmesi ile ilgili bir problem mevcuttur. Çözümü oldukça basit olan bu sorunun çok fazla geç olmadan anlatımına geçelim ve silkroad pvp severlerin eğlencelerine devam etmelerini sağlayalım.

 

1. İndirmiş olduğunuz mbot dosyası içerisinde config.ini bulunacaktır. Lütfen bunu açın

mbot 0 hatası

2. Ardından içeriğinde Lang=0 yazan bir kısım karşımıza çıkacaktır.

mbot lang 0 sorunu

3. Buradaki 0 olan değeri yani Lang=0'ı Lang=9 olarak değiştiriyoruz.

mbot lang 9 yapıp kaydediyoruz

Kaydedip botu açtığınızda sorununuzun çözüldüğünü göreceksiniz. :)

 

Sorular

Config.ini dosyasını bulamadım. Nasıl bulurum?

Muhtemelen mbot bot scriptini yeni indirdiniz ve hiçbir şekilde save yapmadınız. Tabi sizler de haklısınız 0 hatası nedeniyle save yapacak bir şey bulamıyorsunuz ancak en azından config.ini oluşturmak için bir kereliğine mbotta ayarlarınızı kaydedin ve config.ini dosyanızın oluşmasını sağlayın.

 

Lang=9 yaptım düzelmedi. Ne yapabilirim?

config.ini dosyanızdaki yaptığınız değişikliğin kaydolduğundan emin olunuz. Dosyanızı tekrar açıp Lang=0 ya da Lang=9 olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer lang=0 ise ve lang=9 yapmanıza rağmen kaydetmiyorsa config.ini dosyanızı yönetici olarak açmayı deneyiniz. 

Eğer lang=9 ise lütfen farklı bir mbot sürümü indip deneyiniz.


Bir önceki yazımız olan Silkroad Online Devil Kodu başlıklı makalemiz silkroad devil spirit kodu, devil kodu ve devil spirit kodu hakkında bilgiler vermektedir.

Yayınlanma: / Son Düzenlenme:
2128 görüntülenme

Silkroad Mbot 0 Sorunu Resimli Anlatım Yorumları

 
 
 
yorum avatar


 
 
Polat
, 20:21:00

adamsın kardeşm

 
 
sadık Uçar
, 15:44:16

Silkroad Mbot Apayrı birşey oyunda hemen iyi yerlere gelebiliyorsun ama çoğu kişi bu botu bilmezken sen sorun çözümü veriyorsun saol pvpserverler.org

 
 
tolga
, 16:54:08

gerçekten çok teşekkür ederim bildiğin buglı gibi tüm yazılarda 0000 vardı. lang 9 yapınca düzeldi. anlatım için elinize sağlık.