pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Genel
  4. Metin2 Server Files Seçimi
Yayınlanma Tarihi:

Firmalar sizlere kolay, orta ve zor şeklinde 3 files sunacaktır. Seçminizi muhtemelen kendi oyun zevkinize göre yaparsınız. Bu 3 files tipinden bahsetmek istiyorum. Oyunların seçimi ve oyunun devamlılığı da bahsedeceklerimin içinde.

Kolay Server

Birçok oyuncunun tercihi kolay serverdan yanadır. Çabucak zirveye ulaşıp oyunun tadını çıkarmak isterler. Ama kısa zamanda sıkılıp oyunu bırakırlar. Sonra yine başka bir kolay oyun bulmaya kalkışırlar. Bu oyun sahipleri için istenmeyen bir durumdur bence.

Orta Server

Orta server bence en ideali. Ne az ne çok derler ya, işte tam o hesap ne kolay ne de zor. Oyun toplaması kolay server files kadar zor olmasa da yine kolaydır. Gelen oyuncu kalır, gitmez. Başarılı bir çok server tercihi orta serverdan yana yapmıştır. Ama elbet birgün bırakırlarki bu da uzun bir süre sonra olur, yeni server arayışlarına geçerler

Zor Server

Gerçekten kulağa kötü geliyor. Oyuncu toplamanız imkansız gibi bir şey. Bol bol reklam almalısınız, google adwords vs. reklam firmalarından da yararlanmalısınız. Oyun zor gelecektir ama geldiğinde bırakması da epey zor olacaktır :)


Bir önceki yazımız olan Tanıtım siteleri hızla artıyor başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 Oyun İncelemesi ve Karakter Gelişimi
» Metin2 Artık STEAM'de!
» Metin2 Pvp Serverlerin Türkiye deki Yeri
» Bir Metin2 Serverın Kalitesini Anlama
» Metin2 - İlk Bakış, İlk İzlenim