pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Knight Online Pvp
  4. Knight Online Pvp Büyüyen Yüz
Yayınlanma Tarihi:

Knight Online ve Pvp Server Tarihi

İlk piyasaya sürülme tarihi 15 Temmuz 2002 olan Knight Online, bugünlerde 18. yaşına girmek üzere. Çok eski olmasına rağmen hala oynanan ve beğenilen knight online, günümüzde pvp serverleriyle var olmaya devam ediyor. Birçok oyuncunun bir an önce oyunun eğlenceli kısımlarına erişmek istemesi, oyuncuları pvp server oynamaya itiyor. Bildiğiniz gibi pvp serverler yani private serverler kurucu kişiler tarafından normal oyuna göre daha kolaylaştırılmış şekilde sunuluyor. Oyundaki birçok zorluğu kolayca atlatabilen oyuncular doğrudan cze ve diğer savaşlar gibi oyunun eğlenceli kısımlarına erkenden erişebiliyor.

Kocuce

Sitemiz gibi yıllardır hizmet veren ko cuce sitelerinin pvp server tanıtımlarında büyük bir etkisi vardır. Bu siteler sayesince eğlenceye erkenden ulaşmak isteyen knight online pvp oyuncuları istedikleri oyun tiplerine rahatlıkla ulaşabiliyor. Pvp serverleri kolaylaştırılmış mod olarak düşünebilmek mümkün ancak, bu özel oyunlar da kendi aralarında türlerine göre ayrılabiliyorlar. Bu türlerden bazıları: Ardream, Pk, Mage. Bunun yanında kolay, orta, zor ve emek gibi türlere de sahip birçok pvp server oluşu knight online pvp oyuncularını da seçim yapma konusunda zora sokabiliyor. Ancak istatistiklere baktığımızda ardream ve kolay serverler daha çok tercih ediliyor. Bir diğer açıdan emek harcanması gereken yani zorluk seviyesi normal oyuna yakın olan pvp serverler yerine oyuncular normal knight oline oyununu oynamayı tercih edebiliyorlar. Dolayısıyla server kuran yatırımcılar da server tipi seçimini kolay kategorilerden yana kullanmak istiyor.

Her sektörde olduğu gibi pvp sektöründe de arz talep ilişkisi oldukça önemli. Ko cuce sitelerine bakıldığında bu ilişkinin oldukça net görülmesi aşikar. Son zamanlarda bu ilişkiden parlayan logoswar bir çok oyuncunun talebini yerine getirircesine bir yatırımla büyümeye devam ediyor.


Bir önceki yazımız olan Knight Online Eski Dönem başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Knight Online Pvp Serverlar
» 2020 Yılının En iyi Knight Online Pvp Serveri
cron işi