pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Knight Online Pvp
  4. 2020 Yılının En iyi Knight Online Pvp Serveri
Yayınlanma Tarihi:

2020 Yılının En iyi Knight Online Pvp Serveri

Knight online oyuncuları pvp server arayışına girip birçok serverın açılmasına sebep olurken, açılan serverlar da oyuncuların isteklerine karşılık vererek knight online pvp serverlerin günümüzde daha kaliteli olmasını sağlıyor. Bu süreçten geçmiş olan sultanwar oyunu geçtiğimiz günlerde anlık 5 bin online üzerine çıktı. Buradan anlaşılıyor ki başarılı bir oyun için öncelikle pvp server oyuncularının istekleri doğrultusunda hareket etmek gerekir. 2019 senesinde oyuncular tarafından en çok aranan Knight server türü Pk server türü olmuştur. Bu talep meselesini göz ardı ederek sunucu açma girişiminde bulunan girişimciler başarısız olmuşlardır. Peki, bu denli başarıyı yakalamış olan sultanwar oyununun özellerine buyurun beraber bakalım.

Öncelikli olarak pk server türünün getirdiği başarıdan bahsetmiştik. Bunun yanında sultanwar, pvp server oyuncularına diğer karmaşık pvp oyunlarının aksine açıklayıcı ve anlaşılabilir bir rehber oluşturmuştur. Bu sayede oyuncular oyun tarafından sunulmuş olan etkinlik ve eğlencelere çabucak ulaşabiliyor. Aksini düşündüğümüzde yani güzel bir rehber sunmayan serverler dikkate alındığında, oyunda yapılmaktan zevk duyulacak bir etkinlikten bu arayışta olan bir oyuncu haberdar olmayabilir. Bu da oyuncunun pvp serverden keyif almayacağı anlamına gelir. Keyif alamayan oyuncu da yakın zamanda pvp server oynamayı bırakıp başka pvp server arayışlarına girecektir. Bu konuyu okuyorsanız muhtemelen bu arayışta olabilirsiniz. Sizi sultanwar oyununa yönlendirmekten keyif alırız.

Sultanwar Knight online pvp serveri para ödüllü birçok etkinlik düzenlemektedir. Hem oyun oynayıp hem de para kazanmayı hiç düşündünüz mü? Sultanwar, önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan CSW etkinliklerinde ilk iki ay ödülü olarak 1. ve 2. olan katılımcılara bin 500 tl, sonraki iki ay da ise yine ilk 2 oyuncuya 5 bin tl ödül verecektir. Bu haber Knight online oynamayan oyuncuların ilgisini bile logoswar üzerine çekecektir. Bu etkinliklerle pvp serverler piyasasında 2020 yılına damga vuran ve vurmaya devam edecek olan Knight online pvp serveri logoswarı tüm oyunculara tavsiye etmekten onur duyarız. Detaylı bilgilere sultanwar.com üzerinden ulaşabilirsiniz.


Bir önceki yazımız olan Server Sahiplerinin Sık Karşılaşacağı Terimler başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Knight Online Pvp Serverlar
» Knight Online Pvp Büyüyen Yüz