pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Silkroad Online Genel
  4. Silkroad Nedir, Nasıl Bir Oyundur
Yayınlanma Tarihi:

Silkroad yıllardır oynanan hatta oynanmaya devam eden en eski ve en kaliteli oyundur. Oyun içeriği ismi kadar basit. İpek Yolu Online.
Yüzyıllarca taşınmış kervanlar, yolda uğranan kervan saraylar ya da ansızın çıkan hırsızlar, tam kervanı yıktılar derken ortaya çıkan hırsız avcıları
yani hunterlar heyecanı ve oyun keyfini dorukta yaşatıyor.

Oyunda seviye atlamaktan sıkıldığınızda uğraşacağınız bir çok şey var. En basiti yukarıda bahsettiğim meslek olayı. Belli bir seviyeye ulaştığınızda bu mesleklerden birini seçip eğlenebilirsiniz. Benim en eğlenceli bulduğum meslek thief yani hırsızlık. Bir de seviyeniz ve eşyalarınız iyise yıkamayacağınız kervan bulunmaz. Tabii kervan sahiplerinin abileri sağlam değilse.

Oyunda ipek yolunun üzerinden geçtiği tüm şehirleri görebilirsiniz. Jangan, downhang, hotan, istanbul vb. İstanbulda gezerken gerçekten o zamanın istanbulunu görebiliyorsunuz.

Silkroad online eski olmasına rağmen grafikleri hep iyiydi ve iyi olmaya devam ediyor. Tabii oyun boyutu da diğer oyunlara göre hep fazlaydı ama buna değerdi.

Bir de bu işin pvp serverı var. Silkroad Pvp Serverlar da hızla artıyor ve ana oyuna nazaran daha eğlenceli olmaya başlıyor.


Bir önceki yazımız olan Silkroad Pvp Serverlar Artıyor başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Silkroad msvcr100.dll Hatası
» Silkroad Sos, Som ve Sun İtemleri
» Silkroad Guild & Union Amblemleri
» Silkroad Online Oyun İncelemesi ve Karakter Gelişimi
» Silkroad Online Uniqueler ve Seviyeleri