pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Pvp Hata ve Çözümler
  4. Metin2 Molebox Launcher Hatası
Yayınlanma Tarihi:

Mt2 pvp serverler'de güvenliği artırmak için server sahipleri metin2 molebox programı ile root vs. packleri client ile birleştirmeye başladı. Ancak her güzel yeniliğin yanında gelen ufak tefek problemler olmuyor değil. Nadir karşılaşılan metin2 molebox fatal error hatası hem pvp server oyuncularını hem de server kurucularını ilgilendiriyor. Her iki kesim için de faydalı bilgiler vermek amacıyla bu makaleyi yazma gereği duyduk.

metin2 molebox fatal error

Metin2 Molebox Hatası Çözümü (Oyuncular için)

  • Öncelikle hatayı yalnızca sizin aldığınızdan emin olunuz. Çünkü genel bir problem ise server sahiplerini ilgilendirecektir.
  • Server sahiplerini ilgilendirecek bir problem değilse ve sorun sizdeyse server sistemi yüzde 90 otopatch ile çalışıyordur.
  • Yapmanız gereken metin2client.bin ya da oynadığınız server hangi clienti kullanıyorsa onu silip otopatchi tekrar çalıştırırsanız sorun düzelecektir.
  • Düzelmezse, server admininizden packi isteyip manuel güncelleyebilirsiniz. Kaliteli bir serverda oynuyorsanız zaten 2 şekilde güncelleme olacaktır.
  • Tekrar düzelmezse üzülerek söylüyorum, bilgisayarınız molebox çalıştırmak için uygun değil.

Metin2 Molebox Hatası Çözümü (Server sahipleri için)

  • Bu hatayı alıyorsanız kapatma işlemini yanlış yapmışsınız demektir.
  • Kapatma işlemini kısaca anlatacak olursak: packler pack klasörü içindeyken eklenmeli, ana dizindeki dosyalarda anadizindeyken eklenip kapatılmalı. Yani rootlar pack klasörü içinde olmalıki bir yanlışlık çıkmasın.
  • Metin2 molebox çoğu virüs programı tarafından virüs olarak algılanıyor. Bu sebeple siz işlemlerinizi yaparken virüs programınız bir şeyleri kaldırmış olabilir. Kontrol etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • Bir diğer sorun şu olabilir: Otopatch kullanıyor olabilirsiniz ve molebox kullandığınız dosyanızı sunucuya tam yükleyememiş olabilirsiniz. Bu başıma birkaç kez gelmişti. Kontrol etmelisiniz.
  • Metin2client.bin problemli olabilir. Daha önceden üstüne bir şey eklendiyse ve onun üstüne de molebox ile packleri eklediğinizde uyumsuz olacaktır. Örnek verelim, ben enigma ile hile engellemiştim, üstüne molebox ile packleri yazdırdığımda bu hatayı almıştım. Ama önce molebox ile ekleyip sonra enigmayı üzerine yazdırdığımda hiçbir problem yaşamamıştım.

Umarız makalemiz yardımcı olmuştur. Bizi takip etmeye devam edin. :)


Bir önceki yazımız olan Metin2 Game r34083 ve r42025 Diffleri (77 Adet Diff ) başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» METİN2 CREATE NO APPROPRIATE DEVICE Hatası Çözümü
» Metin2 Çalışmayı durdurdu Hatası ve Çözümü
cron işi