pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Knight Online Genel
  4. Yenilenen Özellikleri İle Yeni Dönem Knight Online
Yayınlanma Tarihi:

2013 yılının sonlarından itibaren sürekli atağa kalkan oyun üreticileri ile karşılaşmaktayız. Haliyle hiç bir oyun üreticisi bu duruma kayıtsız kalmak istemiyor. Online pvp serverlar üzerine kurulu oyunlarda da gün geçtikçe bu durum, özelliğini korumakta. Yine bir online pvp serverlar üzerine kurulan oyunlardan biri olan knight online da, diğer oyun yapımcıları gibi yeni yüzüyle karşımıza çıkmakta. Alışıla gelmişi değiştirecek adımlar atan knight online, yeni sürümünde iki yeni sınıfı barındırıyor. Bunlardan birisi insan ırkı olan Portu, diğeri ise karus ırkı olan Kurian diye yeni iki sınıfla tanışacağız. Sınıflarla birlikte karakterlerinde değiştiği ve bu karakterlerin alışılmışın dışında kendine has yetenekleri olduğunu da göreceğiz. Bu değişimlerle beraber hem grafiksel hem de oyunun iç dinamiklerinin daha da gelişmiş olduğunu göreceksiniz. Bu da oyun severlerin gözünde knight online oyununun daha iyi bir konumda olacağı anlamına gelir diye ummaktayız.

Knight online oyun üreticileri sadece oyunun seyrini değiştirecek yeni özellikler katmamış, bununla birlikte hile yoluyla emek hırsızlığı yapan kullanıcıların da önüne geçmeyi hedeflemiştir. Bu hedefle birlikte yeni bir özellik olan XingCode üreticilerin oyuncuya, hile yoluyla emek hırsızlığı yapanları cezalandırmak amacıyla kullandığı bir tedbir olarak sunulmuştur.

Bütün bu yeniliklerle birlikte belki sizin de ismini eskilerden duymuş olabileceğiniz PIANA isminde yeni bir server kuruldu. Bu serverda da hiçbir hile programı kullanılmıyor. Bu gelişmeler Knight online üreticileri, oyun severlerinin keyfinin hile ile sürekli bozulmasına içerlemiş olmalı diye düşündürüyor.

Oyuna yeni karakterlerin girmesi ile birlikte, tamamen yeni bir kampanya oluşturuldu. Oyuna yeni katılan bu karakterler ile 80 level’ e ulaşan her server dan 10 kişiye tam 60 gün kullanabileceği war premium kazandırıyor. Bu sayede yeni karakterlerini tanıtmayı ve oyun severlerine bu karakterlere alışmalarını hedefliyor.

Knight online üreticileri karlı günlerin geldiği her yılbaşında yeni bir yama yayınlıyorlardı. Bu yılbaşı da adeta artık kutlama haline gelen yamasını sundu. Oyunun içerisinde karlı günler, karakterler ve hatta kar savaşları da olmuştu.


Bir önceki yazımız olan Knight Online Pvp Serverlar başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Knight Online Eski Dönem