pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Genel
  4. Oyun Kurmadan Önceki Ön Bilgiler
Yayınlanma Tarihi:

Günümüzde 2 gün içerisinde metin2 pvp kurmak çok kolay oldu. Oyun hemen hazır hale getiriliyor. Ardından da reklamlar veriliyor. Sizce bu ne kadar doğru? Henüz test etmeden, sorunları algılamadan ya da diğerlerinden farklı hale getirecek sistemleri yazmadan yayınlamanın amacı ne?


İşte bu konuda biraz yapmanız gerekenlerden bahsedeceğim. Oyununuzu kurmak için öncelikle köşeye birazcık sermaye koyunki çabuk yayınlayalım da paramız gitmesin bilinç altından kurtulun.
Oyunu kurdunuz diyelim. Bitmedi çok fonksiyonlu bir panel şart. Tasarımı da farklı olmalıki gelen oyuncu aa bak bu diğerlerinden farklı diyebilsin, kafasnın içine bu otursun.


Oyun içeriği de öyle. Örneğin her oyunda NP sistemi var. Şu NP sistemi üzerine bir kaç sistem daha yazıp yayınlayabilirsiniz?


Hadi bunları geçtik cebinizdeki 100 tl ile server açmaya kalkışan, bilgisi yeterli olmayan insanlar var. Para bu iş için yeterli değildir. İlk sorunda donakalırsınız. Yapmanız gereken yavaş yavaş inceleye inceleye ilerlemeniz. 2 gün de oyun hazırlar, yayınlarsanız ne siz bir şey öğrenebilirsiniz ne de gelen oyuncu memnun kalır


Bir önceki yazımız olan Efsun Miktarı Çok Olan İtemleri Sıralama başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 Pvp Serverlerin Türkiye deki Yeri
» Bir Filesı Uygun Hale Getirmek
» Editsiz Oyunda Ne Satılır?
» Metin2 Oyuncularını Kaybediyor
» Pvp Server Tipleri ve Dereceleri
cron işi