pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Pvp Güvenlik
  4. Metin2 Pvp Server Hack
Yayınlanma Tarihi:

Bir çok serverda açık olduğu için hack yemek bir okadar kolay. Önlemek için binlerce çözüm sunulmuş olsa da bazan önüne geçilemiyor. Yapmanız gereken bir işlem sunmayacağım ancak aşamaları ne kadar sıklıkla gerçekleştirmeniz gerektiğinden bahsedeceğim.

Bir pvp server sunucusunu ve sitesini 1 gün için de aktif edip oyunculara sunarsanız mutlaka bir problem yaşarsınız ve problemi halletmeye çalışırken de bir çok pvp server oyuncusunu kaybedebilirsiniz.

Yapmanız gereken olduğunca yavaş, adım adım ilerlemek. Oyunu hazır hale getirdiniz diyelim. Oyunu aynı gün içerisinde oyunculara sunarsanız hata edersiniz. Bekleyin sabırlı olun yalnızca arkadaşlarınızın oluşturduğu küçük kitlelerle test edin. Bu sırada da işi kavrayın, öğrenin ve internetten eski açıklardan ve hacklerden yeni çıkanlarına kadar araştırın. Bilgi sahibi olun. Elinizden geldiğince çözümler üretinki karşılaştığınızda şaşıp kalmayın.

Her şeyi kusursuz yaptığınızda yine hack yiyebilirsiniz. Bu da sizin firma seçiminiz ile alakalı.


Bir önceki yazımız olan Ep Miktarı Çok Olan Kullanıcıları Sıralama başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 Sitenizi Saldırılara (Botnet - Ddos) Karşı Korumak
» Root Bilgilerinizi Koruma
» Pvp Sunucunuzun Ssh Bağlantı Portunu Değiştirme
» Metin2 Pvp Dice Açığı
» Güvenliği Sağlamak