pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Genel
  4. Pvp Server Tipleri ve Dereceleri
Yayınlanma Tarihi:

Pvp server derecesi bildiğiniz gibi hem oyuncu için hem de kurucu için çok önemli bir konudur. Özellikle metin2 pvp serverler'de bu daha da önemli bir hal alıyor. Metin2 pvp server derecelerini açıklamak istedik.

Emek Serverlar

Öncelikle emek serverlardan söz etmek istiyorum.Emek serverlar şuanda metin2 pvp oyununda en çok rağbet gören serverlardır.Çünkü bu tür serverlarda hileye çok az rastlanmaktadır.Nedeni ise hesap sahiplerinin o kadar emek verdikten sonra hesabının engellenmesinden korkmalarıdır.Kimse emeğinin ziyan olmasını istemez.

Ayrıca bu emek serverlarda item yapmak,karakterin kendi özelliklerini güçlendirmek gerçekten zordur.Azim ve daha çok oyunda kalmaya sürükler.Oyunun hem zorluğunu,hem emeğinizin hissedilmesi,hem de uzun ömürlü olması sebebiyle emek serverları oynamanızı tavsiye ederim.

Orta Dereceli Serverlar

Bu tür serverlarda genellikle 50 ya da 75 level başlangıç aralıklıdır.Bitiş leveli ise 250 yada 255 level sınırlı olan serverlardır.Emek serverlardan sonra en çok tutulan server tipleridir.Oyunda dönüşümler 3 veya 4 adet bulunur.Bu serverlarda adından da anlaşılacağı gibi kasılma ve item yapma derecesi normal zorluktadır.

Yeni map,boss,görev gibi bir çok yenilikleri orta dereceli serverlarda görebilirsiniz.Tamamen eğlenceye dayalıdır.Oynanabilir.

Ws lik Serverlar

Ws lik serverlarda kalite ne kadar ön planda açıkçası onu kestirmek biraz zor. Bu server tipleri adından da anlaşılacağı gibi çok kolay serverlardır.Çünkü silahından tutun zırhına,zırhından tutun oyundaki yardımcı nesnesine kadar bütün değişik yüksek level itemleri npc de bulunmaktadır.Bu tür serverlar erken rağbet görür fakat ömür açısından pek bir şey diyemeyiz.Çünkü oyunu oynamanın bir anlamı yok.Sadece ws atılarak bir oyun 3-4 ay ya da 1 sene gitmez.

Kısa süreli eğlence arıyorsanız ws lik serverlar tam aradığınız türden.Fakat bu serverlarda hile,küfür yani aklınıza gelebilecek her şey mevcuttur.Bu yüzden ws lik serverları tavsiye etmiyorum.Tabi herkesin eğleneceği yerde oynaması en mantıklısıdır sonuçta. O da oyuncunun kendi kararıdır.


Bir önceki yazımız olan Pvp Serverların Normallerinden Farkı başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 Oyuncularını Kaybediyor
» Editsiz Oyunda Ne Satılır?
» Metin2 ve Uzun Bir Hikaye
» Pvp Serverların Normallerinden Farkı
» Metin2 Serverinize Oyuncu Toplamak