pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Metin2 Pvp Kurulum
  4. Metin2 Pvp Pong Bulma / Düzenleme / Gizleme
Yayınlanma Tarihi:

Pong Bulma

Aşağıda vermiş olduğumuz dosyayı öncelikle indirip metin2 klasörünüzün içine atın. Elbette önce rardan çıkarmayı unutmayın. Rardan çıkartırken sizden rar password isteyecek. Şifremiz ve dosya bilgimiz aşağıda yer alıyor. Ortaya çıkan pong.mix dosyasısını artık metin2 klasörünüze atabilirsiniz. Daha sonra pongunu öğrenmek istediğiniz exeden oyuna giriş yaptığınızda oyun giriş exesi ile beraber açılan bir ekran gelecek. Muhtemelen not defteri ile pong bilginiz ve hex editörde karşılığı olan kod gelecek. Ne yazıkki buradan değişim mümkün değil. Ancak oyun giriş exesi ile oyun game pongu farklıysa exedeki pongun aynısını aşağıda anlatacağımız pong değiştirme işlemiyle game ponguna ekleyebilirsiniz. Hatta anlatımımızla her ikisini değiştirebilmeniz mümkün. Genelde tüm metin2 pvp serverler'de aynı pong şifresi bulunuyor. Çünkü pong bulma ve düzenleme işlemine çok uzağız.

Dosya

  • Dosya geçici olarak sitemizden kaldırılmıştır.
  • rar şifresi: www.pvpserverler.org
  • Not: Metin2 klasörü içine atıp, pongunu öğrenmek istediğiniz giriş exe'sini açmanız yeterli.

Pong Düzenleme

Pong düzenleme işlemi yalnızca hex editörler tarafından yapılmaktadır. Hex editör ile ilgili daha önce aydınlatıcı ve bilgilendirici bir yazı yayınlamıştık. Metin2 Pvp Hex Editör Anlatımı konumuzu ziyaret ederek hex editör nedir, ne değildir öğrenebilirsiniz. Aşağıda vermiş olduğumuz en kullanışlu hex editörü ile pong bulma işlemi de mümkün ancak yukarıda daha kolay bir işlemle anlattık. Öncelikle rar dosyamızı dışarı çıkarıp klasörümüze giriş yapıyoruz. Pongunu düzenlemek istediğimiz metin2 giriş.exe veya game dosyamızı tutup hex editörün üzerine sürüklüyoruz.

Burada

  • "locale/%s"

komutunu ctrl F ile aratıyoruz ve karşısında çıkan şifre bizim bulduğumuz pong şifresi ile muhtemelen aynı oluyor. Aynı olduğunu teyit ettiğimizde düzenlememiz gereken pong değerinin o olduğunu anlarız. Bu işlemi game ve metin2 giriş.exe dosyaları için değişiklik yapmadan uygulayabilirsiniz.

Dosya

  • Dosya geçici olarak sitemizden kaldırılmıştır.
  • rar şifresi: www.pvpserverler.org

Pong Gizleme

Pong gizleme işleminin birçok yolu bulunuyor. Öncelikle gizlemekten ziyade nasıl güvene alabileceğimiz maddeler halinde yazalım.

  • Çeşitli karakterler kullanın: Klavyede yazılması zor, bulunması zor karakterler ile şifrenizi oluşturabilirsiniz. Hatta japon veya çince karakterleri de deneyin. Pong şifrenizin taklit edilmesini ne kadar zorlaştırırsanız, başka exe oluşturulmasını da engellemiş olursunuz. Böylelikle hile kullanımını azaltırsınız.

Gizleme işleminin nasıl olacağını anlatalım. Daha önce duymuş olacağınız bir programdan bahsedeceğim. Molebox programı, bu program ile metin2 pvp root ve locale gibi pack dosyalarınızı exeye gömebilirsiniz. Exenize birkaç pack giydirdiğiniz zaman exeniz hex editör ile açıldığı zaman pong şifresiniz bulunamıyor. Bu sayede de değiştirilemiyor. Ancak en başta anlattığımız işlem ile pong şifreniz ele geçirilebilir. Bu yuzden birazcık python bilgisine sahip olup exe ile beraber açılabilecek dosyaları engellemeniz gerekiyor.

Dosya

  • Dosya geçici olarak sitemizden kaldırılmıştır.
  • rar şifresi: www.pvpserverler.org

Bir önceki yazımız olan Metin2 Pvp Hex Editör Anlatımı başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Metin2 Pvp Npc Sabitleme
» Sh Make Yazmadan Quest Aktif Etmek
» Metin2 Pvp Server Kurma
» Metin2 Yaratıklardan Düşecek İtemleri Ayarlama
» Filezilla ile Sunucudaki Logları Silme