pvp serverler
  1. Pvp Serverler
  2. Blog
  3. Knight Online Genel
  4. Knight Online Eski Dönem
Yayınlanma Tarihi:

Knight Online Eski Dönem

Knight Online Eski Dönem Görüntü

Merhabalar,

Bu yazımızda sizlere Knight Online'nın eski, endamlı günlerinden bahsedeceğim. Knight Online ilk olarak 17 Ağustos 2004 tarihinde dünyaya sunuldu. Noah System tarafından üretilen oyun o dönemin League Of Legends'i gibiydi. Dünya çapında popüler olmasının yanında, özellikle Türkiye yoğunluklu kullanıcı kitlesi oluşmuştu. Oyun basit ama çok eğlenceliydi. İlerleyen zamanlarda oyunun gelişmesi ile oluşan hatalar nedeniyle ve yetkililerin yeterli desteği vermemesi sonucu insanlar oyundan uzaklaşıp Pvp serverlara yönelmeye başladı.

Pvp serverlar Knight Online'nın doğduğu yerde Kore de ortaya çıkmıştır. Bir süre sonra bazı Türklerin oyunun dosyalarını ordan alıp düzenlemesiyle Knight Online Pvp Türkiye'ye gelmiş, oldu. İlk zamanlarda Private serverlarda sıkıntılar olmasına rağmen sonradan çok temiz bir oyun sunmaya başladılar. Hileler engellendi ve buglar yok denecek kadar azaltıldı. USKO da da GM'lerin oyunla ilgilenmemesi sonucu insanlar zamanla Pvp'ye geçmeye başladılar.

Bir dönem USKO oyuncu kaybetmeye başladığından dolayı Pvp'lere dava açtı. Çoğu pvp server ve tanıtım sitesi kapatıldı. Ama bir süre sonra bunu önleyemiceklerini anladıkları için uğraşmaktan vazgeçtiler. Pvp sektörü günümüzde hala varlığını sürdürmekte olan Knight Online hala büyük bir oyuncu kitlesine sahip durumdadır.

Knight Online Pvp oynamadıysanız hiç oynamanızı kesinlikle tavsiye ederiz. Knight Online'nın ilk gününden günümüze kadar ki her türlü çeşidini sitemizdeki ko pvp serverler listesinde bulabilirsiniz.


Bir önceki yazımız olan Yenilenen Özellikleri İle Yeni Dönem Knight Online başlıklı makalemiz size bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.


Benzer Yazılar

» Yenilenen Özellikleri İle Yeni Dönem Knight Online
cron işi